Over ons

Wie zijn wij?
Wij zijn Somultishop, een jonge groeiende organisatie die in 2011 is gestart met het verkopen van producten voor "in en rondom het huis".

Met ons ruim assortiment en scherpe prijzen proberen wij klanten zorgvuldig te bedienen, zodat ze alleen maar vanuit huis of elders hoeven te bestellen zonder de weg op te hoeven.

Producten:
Ons assortiment proberen wij dagelijks uit te breiden om aan de klantenbehoeften te voldoen. Wij richten ons dan vooral op de "trendproducten" en dezen aan te bieden tegen een betaalbare prijs. Wij proberen ons assortiment dan ook te verbreden, maar we richten voornamelijk op producten voor "in en rondom het huis". Alle vermelde productprijzen zijn inclusief BTW.

Verzendkosten:
De verzendkosten staan per product weergegeven. Let op! Dit betreft een indicatie, zoals dit ook bij de verzendkosten staat vermeld. Indien u meerdere producten besteld zullen de verzendkosten wijzigen, gezien wij de verzendkosten berekenen op basis van kg. De definitieve verzendkosten treft u aan in het bestel scherm (kassa).

Service:
Onze service staat bekend om onze klantvriendelijkheid en de snelheid waarin wij leveren en contact opnemen met onze leveranciers. Wj laten u nooit buiten in de kou staan!
Daarnaast krijgt u van ons altijd een orderbevestiging en factuur per e-mail toegestuurd, nadat u een bestelling bij ons heeft geplaatst. Deze factuur dient als bewijs voor de garantie voor zover anders in de productomschrijving is vermeld.

Betaalmogelijkheden:
Op dit moment kunt u bij ons betalen op de volgende 3 manieren:
1) iDeal
2) PayPal
3) Vooraf overmaken

Bovenstaande gebeurt altijd in een beveiligde internetomgeving. U hoeft u dus geen zorgen te maken dat uw gegevens zomaar op straat komen te liggen!

Garantie:
Onze garantie voorwaaarden kunt u hier vinden.

Retourneren:
De voorwaarden voor retourneren kunt u hier vinden.

Nieuwsbrief:
Wilt u op de hoogte blijven van onze producten en prijzen? U kunt zich voor de nieuwsbrief aanmelden, onderaan de site bij "Mailvoordeel" kunt u uw emailadres achter laten.

Accountgegevens:
Binnen dit menuonderdeel kunt u zich op onze webshop registreren of inloggen om uw bestelhistorie en/of persoonsgegevens in te zien of uw wachtwoord te wijzigen. Indien u een product wilt bestellen, dient u zich eerst te registreren alvorens de bestelling definitief is. De registratieprocedure wordt in het bestelproces duidelijk weergegeven. Dit registratieproces zal ongeveer 2 minuten in beslag nemen.